Vinyl padlók


MIÉRT ÉRDEMES VINYL PADLÓT VÁLASZTANI?


A Vinyl padló kopórétegének kialakításához poliuretánt használ, amely a padlóburkolat tulajdonságait; a kiemelkedő tartósságot, rugalmasságot és könnyű használhatóságot, magas szintre emeli. A megfelelő anyag, a nagy sűrűségű farostlemez (HDF) a fenntartható erdőgazdálkodás fennmaradását segíti elő. A padló lerakása rendkívül környezetbarát Parador Solid Vinyl a Comfort-Click-nek és a Parador Vinyl a SAFE-LOCK® profilnak köszönhetően egy laza és határozott mozdulattal, könnyedén összeilleszthető és rendkívüli biztos kötést ad.

A Parador Vinyl és Solid Vinyl padlóit kizárólag csak minősített alapanyagok felhasználásával gyártja, káros lágyítóktól mentesen.

A Parador Vinyl padlók esetében a mintázatra felhasznált fafajták a tölgy, a bükk, a dió és az alma, illetve a modern designt képviselő pala, beton, sivatag és homokkő hatás érhető el, kétféle méretben. A dekor papír szigorú keretek között zajló nyomtatása nehézfém pigmentek és mérgező anyagok nélkül, magas újrahasznosított papírtartalom mellett valósul meg.

A modern módszerek és professzionális gyártástechnológiák alkalmazásával csökkenthetővé vált a kopásálló réteg vastagsága (0,3-0,55 mm), így ugyanazon termékminőség alacsonyabb nyersanyag-felhasználásúvá válik. A környezetet indokolatlanul nem terhelni, az erőforrások megtakaríthatók.

Mivel egyedi vízálló tulajdonságokkal rendelkezik a felületi bevonatnak köszönhetően, a Solid Vinyl padló a nedves helyiségben is kitűnően; a konyhába, fürdőszobába, de akár a zuhany alatt is alkalmazható. A padló melegsége a lábunk alatt (a laminált padlóhoz képest 2-3 fokkal magasabb hőmérsékletű) kíméli az ízületeket, csúszásmentessége biztonságot ad. Fázós lábúak most kivételesen előnyben.


Jól tudjuk, hogy a gyerekszoba padlójának képesnek kell lennie ellenállni minden nagyobb igénybevételnek, hiszen bármikor a világ legfontosabb játszótérévé válhat. Minden szülő arra törekszik, hogy gyermekeit egészséges és biztonságos környezetben nevelje fel. Tudtad, hogy vinyl padlóink e tekintetben kitűnő választás, lehet, mert meleg, ellenálló és kiemelkedő vízálló tulajdonságokkal rendelkezik?


Miért is válasszuk vinyl padlót a gyerekszobába?


Neves szakértők állítják, hogy a kemény padló segíti a babát a járás megtanulásában, míg a puha szőnyeg kényelme erre nem a legalkalmasabb. A padló vízállósága, karcállósága, csúszásmentessége, antibakteriális és antiallergén tulajdonságai meggyőzően hathatnak a poratka nyüzsgésével szemben. 

A gyermekek első 15 évének 5 fontos szakaszában - baba, kisded, gyermek, tini- és kamaszkor - a gyerekek rendkívül sokat változnak, ezzel együtt változik a környezetük és ízlésviláguk. E padlókkal, a hosszú élettartamnak köszönhetően, könnyen igazíthatjuk a gyerekszobát ezen korszakokhoz. Egyszerű tisztántartásuk csak fokozza előnyeiket, hiszen bármilyen foltot, kilöttyintett teát vagy kakaót könnyedén eltávolíthatunk róluk, úgy, hogy mindez nem igényel agresszív tisztítószereket.

Kitűnő választás négylábú kedvenceink szempontjából is!