A Parador márka különleges jellemzői

Vajon milyen különleges jellemzők teszik egyedivé a Parador márka által képviselt parkettákat és padlókat? Melyek azok az ismertetőjegyek, amelyek során biztosak lehetünk abban, hogy igényes és jó választásunk folytán otthonunk, nyaralónk és irodánk meghatározó burkolatát vásároltuk meg, amely hosszú évekre gazdagít bennünket és a környezetünket?

A Parador a rendkívül széles kínálattal - a klasszikus hagyományok őrzése mellett - a jelen kor modern életérzését biztosítja, a prémium minőséghez a stílusos designt, a természetes megjelenést és a professzionális gyártástechnológiát társítja.

A Parador széles termékskálát kínál a parketta, a padló és a falburkolatok kialakítására, amely a világon minden otthont a legszebb otthonná varázsolhat. Termékeink a kifinomult formatervezést, a széleskörű funkcionalitást és az egyéni igényeket ötvözik. Tudj meg Te is többet a Parador világáról, hogy melyik Parador termék illik Hozzád! 

Hadi Teherani - Open Frameworks - Classic Oak Natural 4V fapadló 

Nézd meg Design padlóink kínálatát!

Számunkra a design a személyiség kifejezése, amely segítségével a felhasználó elképzelései beteljesülhetnek. 

Tekintsd meg a Classic család kínálatát!  

Parador Natural Mix light  laminált padló 

Kattints Vinyl padlóink kínálatára! 

Parador Vinyl padló - Ornamentic grey 

A honlapon megjelenített tartalom és forma, így a tájékoztatók, cikkek, az előadások, a honlap grafikája vagy bármely más szerzői mű ("mű") szerzői jogi oltalom alatt áll. Mindennemű jogosulatlan felhasználás jogi eljárást von maga után.