Laminált padlók

A hajópadlókból két méret között dönthetünk; a Basic és Classic családban a normál hosszúságú, a Trendtime családban a méretek széles skáláját és valódi fa padló méretéhez hasonló 220 cm-es laminált padlókat találhatjuk. 

E kollekció tagjainál még fokozottabban előtérbe kerül az élethű és a finom megmunkálás, ahol akár a fa mintázattal megegyező stukturáltság is érvényesül.

A professzionális, magas minőségű gyártástechnológia során 200 nm eredeti fa mintázat jelenik meg - profi designer csapat által fotózva, kissé átalakítva - minden laminált padlónkon. 

E ténynek köszönhetően alkalmazásával kiemelkedően egyedi élethűségű felületet kaphatunk.  

Laminált padlóink fa mintázatukkal könnyedén összekeverhetők a valódi fa parkettával. 

A kifinomult és egyedi Parador világa a designra és a szépségre fogékony emberek számára teremtődött, akik mindemellett a legmagasabb minőséget keresik. 

Miért előnyös igazán a fa természetes hatásának és a Parador innovatív laminált felületének találkozása? 

A természet közeli élmény ősi biztonságérzetével a magas minőségű, professzionális gyártástechnológia által kialakított műgyanta felület magas kopásállósága, hosszú élettartama és valósághű felületi strukturáltsága párosul, így tapintása is megtévesztésig hasonlít egy igazi fa burkolathoz.

A Parador laminált fa mintázatú padlók széles választékából többek között a tölgy, kőris, dió erezetű, illetve a thermo, meszes és fehérített színeken át a gyöngyház, fűrészelt és vintage típusok közül van lehetőségünk választani, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. 

A Parador különösen figyel e természet közeli, részletgazdag külsőre. Kínálatunkban a 3 osztásos típusok klasszikus változatai és a hajópadló formátumú, modern és elegáns típusok találhatók meg.